Доставка & Рекламации


Във Връзка с Прилагане на Наредба № Н-18 на МФ за регистриране и отчитане на продажбите в търговските обекти чрез фискални устройства.
Ви Уведомяваме че на основание чл.3 ал.1 - Документът който получавате от куриерската фирма при получаването на стоките замества касовият бон.


ДОСТАВКА и ЗАПЛАЩАНЕ

ДОСТАВКА от ДНЕС за УТРЕ от 01.10.2009г.
Всички заявки направени в работен ден до 16.00ч. се получават на следващият ден:
- В избраният от вас офис на Еконт или Спиди след 9.00ч
- На посоченият от вас адрес в диапазона от 10 до 13ч.
Поръчките направени в петък до 16.00ч. се получават в събота.
Поръчките направени събота и неделя се изпращат в понеделник и се получават във вторник.

След всяка ваша поръчка наш служител задължително ще се свърже с вас на посоченият при регистрацията телефон за потвърждаване на поръчката
ВАЖНО - Поръчки които не са потвърдени след телефонно обаждане няма да бъдат изпратени докато не бъдат потвърдени.
Поръчки направени в работен ден до 16.00ч се прозвъняват същият ден в диапазона 09.00-18.00ч
Поръчки направени след 16.00ч се прозвъняват в следващият работен ден.
Поръчки направени в петък след 16.00ч събота и неделя се прозвъняват в понеделник.


За поръчки изпратени до Поискване в офис на Еконт или Спиди ще получите СМС от съответният куриер, че са пристигнали. (Възможно е поради технически причини да не получите СМС - това не означава че стоката не е пристигнала)
За поръчки изпратени на Адрес очаквайте позвъняване от куриерската фирма на посоченият от вас мобилен телефон.(възможно е стоките да бъдат доставени и без обаждане)

Можете да изберете между следните начини на доставка :

На Адрес - До посочен от Вас адрес - цена 3.99лв

До Поискване - В най удобният Ви офис на ЕКОНТ или Спиди - цена 3.99лв

В нашият магазин - Безплатно

Заплащането става с наложен платеж (плащане при получаването на стоката)

Ако желаете да заплатите по Банков път - Изпратете ни данните на вашата фирма през нашата ФОРМА ЗА КОНТАКТИ и ще ви изпратим проформа фактура.

РЕКЛАМАЦИИ

Всички стоки които се предлагат в нашият онлайн магазин са с ДВЕ ГОДИНИ гаранция освен, ако за даден продукт не е посочен по голям гаранционен срок.

Гаранцията покрива всички видове дефекти с изключение на механични повреди (счупени или спукани корпуси, липсващи части, следи от удари, нарушен първоначалният търговски вид и др.)

Гаранцията покрива и механични повреди, като се приема че са в следствие на транспорта при доставката, но в този случай рекламацията се приема само до 7 дни след дата на получаване. След този срок не се приемат рекламации на стоки с механични повреди.


Стоките върнати за ремонт се ремонтират в рамките на един месец от датата на получаване, ако това време не е било достатъчно за отстраняване на повредата се заменят с нови.

Гаранцията не покрива повреди на 12 Волтови осветителни тела и контролери ако са използвани с трансформатори които не са закупени от нас

При възникване на Рекламации транспортните разходи свързани с получаването и връщането на повредените и ремонтирани стоки са за сметка на Елегант Н - ЕООД само ако са изпратени с Български Пощи като обикновена пощенска пратка до следният пощенски клон

До поискване
София Пощенски клон кв.Илиянци код 1271
Получател - Елегант Н - ЕООД тел.0897 311 616

Елегант Н - ЕООД не носи отговорност за Пратки изпратени на адреси различни от посоченият, както и не поема транспортните разходи за пратки изпратени или получени, чрез други куриерски фирми или БУЛПОСТ.


ВАЖНО - Преди да изпратите Стока за рекламация задължително първо се свържете с нас на тел. 0897 311 616 за завеждане на Рекламацията.

Към всяка поръчка получавате гаранционна карта, не е задължително да я пазите. Винаги може да си извадите дубликат на поръчката от вашият профил или да поискате да Ви изпратим копие на посочен от вас имейл.

За повече информация свържете с нас

ЕЛЕГАНТ Н - ЕООД - Е регистрирано по ЗДДС и всички посочени цени в сайта са с включен ДДС (върху тях не се начисляват никакви допълнителни данъци и такси). Допълнително се заплаща само стойността на доставката (до адрес или офис на Еконт или Спиди 3.99лв)

Ние се стремим да Ви предложим възможно най бързото и коректно обслужване което е възможно. За нас на първо място е важно клиентите да са удовлетворени от покупката си. Доказателство за това е факта че над 80% от клиентите ни се връщат отново и правят нови поръчки

С Уважение от екипа на krushki.com - Вашият Онлайн магазин за Енергоспестяващи крушки

Назад