Важна Информация по ЗЗП

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Скъпи клиенти във връзка с изискванията на Закона за Защита на Потребителите ви предоставяме следната информация за нашата фирма и правата които имате.

Елегант Н - ЕООД
BG130799177

Адрес на Стопанската Дейност
София
бул. Христо Ботев 119

Телефон за контакти - 0897 250 285
Електронна поща - admin@krushki.com
Сайт - www.krshki.com

Седалище и Адрес на Управление

София
р-н Нови Искър
ул.Върбовка 6
вх.А ет.2 ап.4
Телефон за контакти - 0897 250 285
Електронна поща - admin@krushki.com
Сайт - www.krshki.com

Стоките можете да заплатите:
- По банков път
- При получаване с наложен платеж
Всички цени на сайта са крайни с включен ДДС
Цената на доставката е 4.99лв с включен ДДС
Поръчките се доставят на следващият работен ден след потвърждаването на поръчката по телефона. Поръчки, които не са потвърдени по телефона не се изпращат докато не бъдат потвърдени.

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на получаване, това може да го направи като изиска да му предоставим попълнен формуляр с необходимата информация за съответната поръчка по приложение 6 от ЗЗП или по друг удобен за него начин.
В случаите когато потребителят се възползва от правото си за отказ от Договорът за Покупка той е длъжен да заплати всички разходи по обратната доставка на закупените стоки според тарифата на използваният куриер - Стоките трябва да бъдат върнати в 14 дневен срок в състоянието в което са получени от потребителят и с куриерската фирма с която са му били доставени. Парите за стоките ще бъдат възстановени на потребителите в 14 дневен срок след връщането на стоките по начинът по който са получени.

Всички предлагани от нас стоки имат 2 години законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба с изключение на стоките чийто нормален технологичен и експлоатационен живот е по малък от 2 години.

Всички възникнали жалби можете да ги отправяте към нас на нашият електронен адрес admin@krushki.com в срок от три дни те ще бъдат обработени и ще ви върнем отговор.

Назад