RGB LED Контролер
IR Дистанционно Управление
44 Бутона до 360W

Продадено

17.90лвМногофункционален RGB LED контролер с инфрачервено дистанционно управление с 44 бутона и обхват до 10м.
С този ЛЕД контролер можете да използвате пълноценно вашето RGB LED осветление. Новото в този модел е че освен стандартните функции да пускате и спирате да увеличавате и намалявате силата на светлината както и да избирате от предварително зададени програми и цветове вече можете сами да създавате собствен цвят увеличавайки или намалявайки някой от трите основни цвята като по този начин можете да създадете хиляди нови цветове.
Също нова функция е добавеният бутон Пауза с него може в произволен момент да спрете някоя от вградените програми и лентата ще остане да свети с последно излъчваният цвят. Когато желаете може отново да стартирате програмата и тя ще продължи от там от където е спряла.
Този контролер е с повишена мощности с него можете да управлявате RGB LED Ленти с консумация до 360W

Технически характеристики:

Дължина - 125мм
Широчина - 62мм
Височина - 22мм
Работно Напрежение - 12V-24V
Aмпераж - 30A
Мощност при 12V/24V - 360W/720W
Захранваща Букса - 5.5/2.1мм
Дистанционно управление - IR 44 бутона с обхват до 10м
Степен на защита - IP21С един контролер може да командвате до 50 метра RGB лента с 30 диода на метър или 25 метра RGB лед лента с 60 диода на метър. Ако желаете да управлявате RGB Лед лентите свързани една след друга е необходимо да използвате RGB LED Усилвател който се поставя съответно след всяка лента която използвате по този начин се избягва затихването и загубата на управляващият сигнал.

LED Осветление Магазин
LED Осветление Магазин
* Повече информация относно поръчката, доставката, заплащането и гаранционните условия можете да откриете в раздел Доставка & Рекламации

Ако имате допълнителни въпроси можете да използвате нашата Форма за Контакти или телефон 0897 066 011 в работно време


  • Model: 1757-LED-CONTROLER-44b-360W