RGB LED Пиксел WS2812B
30 пиксела на метър лента IP20

Добави към кошницата:

0.60лвRGB LED Пиксел WS2812B - Може да свети самостоятелно в хиляди различни цветове независимо от останалите пиксели във веригата
ВАЖНО - Цената е за 1 пиксел разположен върху 3,3см лента
Брой пиксели на метър лента- 30
Средна Цена за линеен метър - 18,00лв
Светодиод Тип - RGB WS2812B
Мощност - 9W на метър
Работно напрежение - 5V Степен на Защита - IP20


RGB LED Пикселите WS2812B са предназначени за професионална употреба и изискват боравенто с програми за кодиране на светлинните ефекти. За тях са необходими специални контролери и не могат да бъдат използвани с контролерите и захранванията за обикновените ленти.

Тази LED лента не е влагоустойчива и е само за вътрешна употреба в помещения с нормална влажност не се препоръчва да се използва в бани, сауни или други помещения с висока влажност на въздуха.
Монтаж - На гърбът на лентата е разположена двойно залепваща се лепенка - благодарение на нея лентата може да бъде здраво залепена към всякакви чисти твърди повърхности.

ВАЖНО!!! Този модел пикселови ленти могат да бъдат прекъсвани (рязани) САМО на всеки 3 диода. Ако не се отрежат на правилното място могат да бъдат безвъзвратно повредени.

LED Осветление Магазин
LED Осветление Магазин
* Повече информация относно поръчката, доставката, заплащането и гаранционните условия можете да откриете в раздел Доставка & Рекламации

Ако имате допълнителни въпроси можете да използвате нашата Форма за Контакти или телефон 0897 066 011 в работно време


  • Model: 1327-RGB-PIXEL-30-IP20