Гаранция Най Ниска ЦЕНА +
2 Години Гаранция за Всички Продукти


Безплатно!Скъпи клиенти, в стремежа си да Ви предложим възможно най - ниските цени и най - доброто обслужване, ние Ви представяме нашите две нови програми

ГАРАНЦИЯ ЗА НАЙ - ДОБРА ЦЕНА

Ние знаем, че в забързаното ежедневие може да нямате време да сравните цените на всички онлайн магазини за LED Осветление и за това искаме да Ви дадем необходимото спокойствие, че получавате най - добрите цени и най - доброто обслужване.

НАШАТА ГАРАНЦИЯ - Ако до една седмица след покупката, намерите в Български онлайн магазин същият продукт, на по - ниска цена, ние ще Ви възстановим разликата при СЛЕДВАЩАТА Ваша поръчка.

За целта е необходимо през формата ни за КОНТАКТИ? да ни изпратите линк към съответният продукт, който към съответният момент да е в наличност в посоченият магазин с коректно посочена крайна цена на продукта.

За сравнение могат да бъдат давани само ЛЕГАЛНИ? Български онлайн магазини, които са посочили задължително изискваните в чл.4 от Закона за Електронната Търговия данни:
- Име на Фирмата
- Адрес на регистрация или управление
- Телефон и Мейл за Контакти

За сравнение няма да бъдат приемани:
- Сайтове за Обяви и Аукциони
- Чуждестранни сайтове, в които описанието не е на български език и посочените цени не са в лева
- Сайтове, в чиито общи условия за ползване не е посочен гаранционен срок на предлаганите продукти.
- Сайтове Каталози - Показани са продукти и цени, но реално от тях не може да се поръча онлайн - тоест не са реално функциониращи онлайн магазин.
- Фалшиви стоки и имитации с нереално ниски цени.


2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ - БЕЗ РАЗХОДИ

За първи път в България ние предлагаме Двугодишна Гаранция за всички наши стоки без РАЗХОДИ

ГАРАНЦИЯ - БЕЗ РАЗХОДИ - това означава, че всички разходи свързани с гаранционното обслужване, като изпращането и получаването на дефектиралите продукти и др. са за наша сметка (за повече информация прочетете нашите общи условия за ползване в раздел ДОСТАВКА и РЕКЛАМАЦИИ)

Запознайте се и с нашите Атрактивни Оферти

10% Отстъпка за Поръчки над 500лв

Безплатна Доставка за Поръчки над 100лв

  • Model: Garancia - Nai Dobra Cena
  • Manufactured by: КрушкиКом


Current Reviews: 1
Average Rating: 5 5 от 5 звезди!