LED табелка - EXIT - Ляво
за Евакуационно осветление

Добави към кошницата:

14.90лвEXIT табелка с указателна стрелка за Изход в Ляво за Евакуационно осветление

Свързва се към електрическата мрежа и свети постоянно, като при прекъсване на електричеството автоматично преминават в авариен режим на автономно захранване от вградената акумулаторна батерия.

Този модел има тестови бутон и диодна индикация на състоянието, която показва състояние на акумулатора - така ще бъдете сигурни, че аварийното осветление ще функционира при нужда.

Евакуационна Табелка

Табелките са с размер 145мм на 360мм могат да се монтират на стени или да висят от тавана, това ги прави много подходящи за изграждането на Евакуационно осветление на офиси, детски градини, училища и други обществени сгради.

Акумулаторът е 1.2V 800mah необходими са около 4 часа за да се зареди напълно което гарантира минимум 2 часа ефективна работа

Благодарение на новата LED технология се постигат компактни размери,много добра видимост и ниска цена. Използването на качествени материали и добрият дизайн допринася Евакуационните табелки да се вписват идеално в интериора на офис сградите.

LED Осветление Магазин
LED Осветление Магазин
* Повече информация относно поръчката, доставката, заплащането и гаранционните условия можете да откриете в раздел Доставка & Рекламации

Ако имате допълнителни въпроси можете да използвате нашата Форма за Контакти или телефон 0897 066 011 в работно време


  • Model: 1192-LED-EXIT-Left
  • Manufactured by: КрушкиКом