Ръчен Шпионски Часовник с Камера 8GB памет

Продадено

69.90лвМногофункционален Шпионски часовник с фосфоресциращ в тъмното циферблат. Освен стандартните функции на всеки ръчен часовник този шпионски часовник може да прави снимки с 1 мегапикселова камера (1280х960px) и да записва глас и звук в AVI формат с качество 640х480 30fps - 192kbps. Управлява се с два бутона от лявата страна (срещу цифрите 8 и 10) чрез които можете да го настройвате дали да записва видео със звук или само звук. Също така може да се използва и като WEB камера когато натиснете двата бутона едновременно.

?ма Вградена памет 8GB която е достатъчна за записването на над 3 часа видео

Капацитет на батерията 260mAh
Време за зареждане до 3 часа през USB кабел включен в комплекта


шпионска техника

Начин на Употреба:

Отвийте бутона срещу цифрата 9 и включете USB кабелът за да заредите часовника.
След около 3 часа изключете USB кабелът
Включете камерата като натиснете и задържите бутонът срещу цифрата 8 за момент ще светне лилава светлина след което ще остане да свети синя което показва че камерата е в готовност. Натиснете отново същият бутон и след като премигне синята светлина записът ще започне за го запаметите след краят на записа отново натиснете същият бутон. Отново ще светне синята светлина постоянно което показва че камерата е в режим нна готовност.
Сега може да натиснете бутонът срещу цифрата 10 и ще направите снимка, а ако го задържите ще започне запис само на звук без видео. За да го запаметите на картата след краят на записа отново натиснете същият бутон
За да изключите камерата натиснете продължително бутонът срещу цифрата 8
За да проверите записаните файлове е необходимо да включите отново USB кабелът и вградената памет ще ви се появи като добавено устройство на вашият компютър от където ще можете да преглеждате снимките или да гледате видео файловете.
Часовниците са без подаръчна опаковка.

LED Осветление Магазин
LED Осветление Магазин
* Повече информация относно поръчката, доставката, заплащането и гаранционните условия можете да откриете в раздел Доставка & Рекламации

Ако имате допълнителни въпроси можете да използвате нашата Форма за Контакти или телефон 0897 066 011 в работно време


  • Model: 491-chasovnik-kamera-LOMINUR