RGBW 3000K LED Лента
5 метра 300 leds SMD5050 72W
7.38лв 60 LEDs 14.4W на Метър

Добави към кошницата:

36.90лвRGBW 3000K LED ЛЕНТА - Това е ново поколение RGB LED лента, която освен че може да свети в хиляди различни цветове, има и топло бяла светлина, с което се различава от обикновените RGB ленти, които нямат чисто бял цвят. Този модел лента е широка 12мм и за 1 метър има 60 бр диоди, които са комбинация от RGB диод и бял диод.

Цената е за Ролка от 5 метра.
Средна цена за линеен метър - 7,38лв
Светодиод Тип - RGBW SMD5050
Светодиоди на метър - 60
Мощност - 14,4W на метър
Степен на Защита - IP20

Тази LED лента не е влагоустойчива и е само за вътрешна употреба в помещения с нормална влажност не се препоръчва да се използва в бани, сауни или други помещения с висока влажност на въздуха.
Монтаж - На гърбът на лентата е разположена двойно залепваща се лепенка - благодарение на нея лентата може да бъде здраво залепена към всякакви чисти твърди повърхности.
Този модел ленти могат да преливат в хиляди цветове за целта е необходимо да използвате LED контролер

Консумация и захранване:
Тази LED ЛЕНТА SMD5050 с 60 диода консумира 14,4W на линеен метър за цялата и дължина от 5 метра пиково тя консумира 72 вата и е препоръчително да се захрани минимум със следните LED захранвания:

LED Захранване LED Захранване 12v PVC
LED Захранване LED Захранване 12v Metal

В зависимост от вашите нужди може да си отрежете парчета LED лента с различна дължина на обозначените за целта места (през всеки 3 диода около 5см)

За да постигнете по добър естетически ефект при монтажа на вашата лента можете да използвате някои от нашите Алуминиеви LED Профили - те ще придадат необходимият финес на вашето LED Осветление

Алуминиев Профил за LED ЛентаАлуминиеви Профили за LED Лента

LED Осветление Магазин
LED Осветление Магазин
* Повече информация относно поръчката, доставката, заплащането и гаранционните условия можете да откриете в раздел Доставка & Рекламации

Ако имате допълнителни въпроси можете да използвате нашата Форма за Контакти или телефон 0897 066 011 в работно време


  • Model: 1959-RGBW-60-IP20-WW


Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...