Луксозни Соларни Лампи RGB - ПРОМО ПАКЕТ 6 бр
+ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Продадено

49.90лвТози Промо Комплект от 6 Соларни Лампи е с оферта Безплатна Доставка също така с безплатна доставка ще ви бъдат доставени и други продукти които добавите към същата поръчка.

Нов модел луксозни соларни лампи произведени от ?нокс и висококачествени електронни компоненти.
Новото в този модел е че освен стандартният бял диод е добавен и RGB диод

solar lamp

благодарение на който по ваш избор соларната лампа може да свети в два режима - Нормален с бяла светлина или Цветен във всички цветове на дъгата плавно преливайки от цвят в цвят.
На видеото под този текст можете да видите как свети Соларната лампа в цветен режим преливайки в различни цветове.Промо Пакет 6 броя Соларни лампи за градинско осветление подходящ подарък за всеки любител на добре поддържаните дворове и градини. Този комплект Соларни лампи за градинско осветление е идеален за осветлението на алеи и пътеки. С него създавате красиви визуални ефекти в нощната градина. Всички соларни лампи разполагат с вградена соларна клетка която зарежда акумулаторната батерия. Благодарение на соларните клетки модерните соларни лампи са енергийно независими от външно захранване и може да ги поставите навсякъде където пожелаете из вашата градина.
Тези соларни лампи са повече от два пъти по големи от обикновените соларни лампи които масово се продават на пазара и при изработката им са използвани само качествени материали, които допринасят за красивият външен вид и дълготрайна употреба.

Технически характеристики на Градински Соларни Лампи

* Размери Височина - 29см Диаметър на козирката - 11см
* Експлоатация /50 000 часа/
* Цвят 4500К /бяла светлина - код 845/
* RGB преливащи се цветове
* Тип LED /2 LED елемента/
* ЕНЕРГ?ЕН КЛАС - А
* 24 месеца гаранция


LED Осветление Магазин
LED Осветление Магазин
* Повече информация относно поръчката, доставката, заплащането и гаранционните условия можете да откриете в раздел Доставка & Рекламации

Ако имате допълнителни въпроси можете да използвате нашата Форма за Контакти или телефон 0897 066 011 в работно време


  • Model: 600-solarni-lampi-Inox-6