?ноксова Соларна Лампа RGB

Продадено

16.90лвНов модел луксозна соларна лампа произведена от ?нокс и висококачествени електронни компоненти. Новото в този модел е че освен стандартният бял диод е добавен и RGB диод благодарение на който по ваш избор соларната лампа може освен с бяла светлина да свети и във всички цветове на дъгата плавно преливайки от цвят в цвят.Тези Соларни лампи за градинско осветление са идеалени за осветлението на алеи и пътеки. С тях създавате красиви визуални ефекти в нощната градина. Всички соларни лампи разполагат с вградена соларна клетка която зарежда акумулаторната батерия. Благодарение на соларните клетки модерните соларни лампи са енергийно независими от външно захранване и може да ги поставите навсякъде където пожелаете из вашата градина.
Моля обърнете внимание че тези соларни лампи са повече от два пъти по големи от обикновените соларни лампи които масово се продават на пазара и при изработката им са използвани само качествени материали, които допринасят за красивият външен вид и дълготрайна употреба.

Технически характеристики на Градински Соларни Лампи

* Размери Височина - 40см Диаметър на козирката - 11см
* Експлоатация /50 000 часа/
* Цвят 4500К /бяла светлина - код 845/
* RGB преливащи се цветове
* Тип LED /2 LED елемента/
* ЕНЕРГ?ЕН КЛАС - А
* 24 месеца гаранцияКрасиви и практични соларни лампи. Тези соларни лампи са комплимент за осветлението на всяка градина.

LED Осветление Магазин
LED Осветление Магазин
* Повече информация относно поръчката, доставката, заплащането и гаранционните условия можете да откриете в раздел Доставка & Рекламации

Ако имате допълнителни въпроси можете да използвате нашата Форма за Контакти или телефон 0897 066 011 в работно време


  • Model: 279-solarni-lampi-Inox