?ноксови Соларни Лампи RGB - ПРОМО ПАКЕТ 8бр

Продадено

83.90лвНов модел луксозни соларни лампи произведени от ?нокс и висококачествени електронни компоненти. Новото в този модел е че освен стандартният бял диод е добавен и RGB диод благодарение на който по ваш избор соларната лампа може освен с бяла светлина да свети и във всички цветове на дъгата плавно преливайки от цвят в цвят.Промо Пакет 8 броя Соларни лампи за градинско осветление подходящ подарък за всеки любител на добре поддържаните дворове и градини. Този комплект Соларни лампи за градинско осветление е идеален за осветлението на алеи и пътеки. С него създавате красиви визуални ефекти в нощната градина. Всички соларни лампи разполагат с вградена соларна клетка която зарежда акумулаторната батерия. Благодарение на соларните клетки модерните соларни лампи са енергийно независими от външно захранване и може да ги поставите навсякъде където пожелаете из вашата градина.
Моля обърнете внимание че тези соларни лампи са повече от два пъти по големи от обикновените соларни лампи които масово се продават на пазара и при изработката им са използвани само качествени материали, които допринасят за красивият външен вид и дълготрайна употреба.

Технически характеристики на Градински Соларни Лампи

* Размери Височина - 40см Диаметър на козирката - 11см
* Експлоатация /50 000 часа/
* Цвят 4500К /бяла светлина - код 845/
* RGB преливащи се цветове
* Тип LED /2 LED елемента/
* EНЕРГ?ЕН КЛАС - А
* 24 месеца гаранцияПромо Пакет от 8 Красиви и практични соларни лампи. Тези соларни лампи са комплимент за осветлението на всяка градина.

LED Осветление Магазин
LED Осветление Магазин
* Повече информация относно поръчката, доставката, заплащането и гаранционните условия можете да откриете в раздел Доставка & Рекламации

Ако имате допълнителни въпроси можете да използвате нашата Форма за Контакти или телефон 0897 066 011 в работно време


  • Model: 278-solarni-lampi-Inox-8