Енергоспестяващи крушки тип Обикновена лампа 85W Купуваш 1 Получаваш 2

Продадено

9.60лвПромоция!!! - Сега за всяка закупена енергоспестяваща крушка от този модел получавате още една бонус!!!
Този модел енергоспестяващи крушки напълно заместват обикновените лампи с мощност 75-100 вата, защото освен че излъчват същата като тях топла бяла светлина те имат и същата форма. В следствие на това хората свикнали с формата на обикновените лампи могат да получат едновременно икономични енергоспестяващи крушки съчетани с ретро визията на обикновените лампи.
Ако използвате тези енергоспестяващи крушки средно по 4часа на ден то направената инвестиция за енергоспестяващо осветление ще ви се изплати за по малко от 4 месеца и само в рамките на една година ще си възвърнете вложените пари в троен размер.

Технически характеристики на енергоспестяващи крушки Статус 20W=85w


* Размери Височина - 148мм Диаметър - 75мм

* ?злъчвана Светлина - 1152 лумена

* Експлоатация /10 000 часа/

* Цвят 2700К /топла бяла светлина - код 827/

* Тип Softone /Непрозрачен Балон/

* Цокъл - Е27 /нормален/

* EНЕРГ?ЕН КЛАС - А

* 12 месеца гаранция


Този модел Енергоспестяващи Крушки е специално разработен за хората който предпочитат формата на класическите крушки, но в същото време искат да се възползват напълно от икономията на енергия която дават тези Енергоспестяващи Крушки. Енергоспестяващи Лампи 85 вата са ползват за осветлениетоо на средно големи помещения в които има само едно осветително тяло също така може да се ползват в и за по големи помещения когато се използва полилеи. Меката и в същото време силна светлина на тези Енергоспестяващи лампи е много важен елемент от домашният уют и комфорт.

LED Осветление Магазин
LED Осветление Магазин
* Повече информация относно поръчката, доставката, заплащането и гаранционните условия можете да откриете в раздел Доставка & Рекламации

Ако имате допълнителни въпроси можете да използвате нашата Форма за Контакти или телефон 0897 066 011 в работно време


  • Model: 154-HB-85w-E27-GB
  • Manufactured by: STATUS


Current Reviews: 5
Average Rating: 4.8 4.8 от 5 звезди!