12V RGB LED Пиксел WS2811
60 пиксела на метър лента IP20

Добави към кошницата:

8.90лвRGB LED Пиксел WS2811 - Може да свети самостоятелно в хиляди различни цветове независимо от останалите пиксели във веригата
ВАЖНО - Цената е за 1 линеен метър
Брой пиксели на метър лента- 60
Средна Цена за линеен метър - 8.90лв
Светодиод Тип - RGB WS2811
Мощност - макс 18W на метър
Работно напрежение - 12V Степен на Защита - IP20


ВАЖНО!!! Този модел пикселови ленти могат да бъдат прекъсвани (рязани) САМО на всеки 3 диода. Ако не се отрежат на правилното място могат да бъдат безвъзвратно повредени.

RGB LED Пикселите WS2811 са предназначени за професионална употреба и изискват боравенто с програми за кодиране на светлинните ефекти. За тях са необходими специални контролери и не могат да бъдат използвани с контролерите и захранванията за обикновените ленти.

Тази LED лента не е влагоустойчива и е само за вътрешна употреба в помещения с нормална влажност не се препоръчва да се използва в бани, сауни или други помещения с висока влажност на въздуха.
Монтаж - На гърбът на лентата е разположена двойно залепваща се лепенка - благодарение на нея лентата може да бъде здраво залепена към всякакви чисти твърди повърхности.
LED Осветление Магазин
LED Осветление Магазин
* Повече информация относно поръчката, доставката, заплащането и гаранционните условия можете да откриете в раздел Доставка & Рекламации

Ако имате допълнителни въпроси можете да използвате нашата Форма за Контакти или телефон 0897 066 011 в работно време


  • Model: 2227-RGB-PIXEL-60-IP20-12V